Υπηρεσίες

Υπηρεσίες2019-12-21T22:04:26+00:00

Επισκευές αντλιών

Η εταιρεία διαθέτει τμήμα επισκευών για κάθε τύπο αντλίας/κινητήρα και εργοστασίου.

Το εξοπλισμένο μηχανουργείο της και η μονάδα κατασκευής περιελήξεων για υποβρύχιους και επιφανειακούς κινητήρες εξασφαλίζει ποιοτικό service σε όλα τα μηχανήματα.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας με τεχνογνωσία και εμπειρία στην υποστήριξη και επισκευή αντλιών και κινητήρων σας προσφέρει άριστη υπηρεσία επισκευής.

Όλες οι επισκευές αντλιών και κινητήρων καλύπτονται από 1 έτους εγγύηση.

Τεχνική υποστήριξη

Η αμεσότητα και ο σεβασμός στον πελάτη πριν και μετά την πώληση αποτελεί αξία της εταιρικής κουλτούρας της ΡΟΤΕΞ.

Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και συμβουλές για θέματα επιλογής αντλιών και κινητήρων σύμφωνα πάντα με κριτήρια ποιοτικά-τεχνικά-οικονομικά του πελάτη, εγκατάστασης, σωστής λειτουργίας και βλαβών. Η υπηρεσία παρέχεται είτε τηλεφωνικά/live meetings είτε με επιτόπου επίσκεψη στο χώρο.

Μελέτες εφαρμογών

Οι μηχανικοί της εταιρείας μπορούν να μελετήσουν τις ανάγκες του πελάτη και να προσφέρουν ολοκληρωμένη λύση που να καλύπτει τη ζήτηση, την επιλογή αντλητικών συστημάτων και την εγκατάσταση.

Η εταιρεία έχει μακρόχρονη εμπειρία στην μελέτη αντλιοστασίων ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης. Πιο συγκεκριμένα μπορεί να παραδώσει μελέτες αντλιοστασίων για

1.     Οικιστικά συγκροτήματα, εξοχικές κατοικίες

2.     Ξενοδοχεία, νοσοκομεία, σχολεία, κτιριακές εγκαταστάσεις

3.     Δήμους, ΔΕΥΑ, ΤΟΕΒ, ΓΟΕΒ

4.     Βιομηχανίες

Δοκιμαστηριο έλεγχου λειτουργίας αντλιών

Η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να δοκιμάσει οποιοδήποτε τύπου ηλεκτρικής αντλίας, πυροσβεστικού και πιεστικού συγκροτήματος στο σύγχρονο δοκιμαστήριο αντλιών της. Η ΡΟΤΕΞ προσφέρει ακόμα τη δυνατότητα εξακρίβωσης των υδραυλικών αποδόσεων μίας αντλίας (παροχή, μανομετρικό, απορροφημένη ισχύς κτλ) μέσω του σύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτει.